понедељак, 24. март 2014.

Selidbe kombijem u Beogradu

Najpopularnije selidbe u beogradu su selidbe kombijem. U kombi može da stane dosta stvari, lepo se sppakuju i neće se oštetiti jer je kombi dobro tapaciran iznutra. U veliki kombi može da stane dosta stvari, i oni koi se često sele (nemaju stalni svoj dom) i ne praktikuju da imaju mnogo stvari. Kombi prevoz u Beogradu je jedan  od najpopularnijih prevoza. 
Ako se selite sa celom porodicom i to iz jednog dela grada u drugi, onda treba da znate da ne može sve stati u kombi pa se morate seliti kamionom. Profi selidbe iz Beograda imaju mali kamon b kategorije pa vas mogu preseliti sa kamionom u koga može da stane dosta više stvari nogo što je to sličaj sa kombijem. Takođe ako imate više stvari nemojte rizikovati da sve ne stane u kombi, pa da plaćate dve ture, umesto da se preselite malim kamionom gde će vas jedna tura izaći 20% skuplje od selidbe kombijem.
Ako se selite porodično najgore je preseliti decu, pa ih lepo upoznajte sa novim domom, nekda deca vole da učestvuju u selidbi pa ih ukiljučite, možda mi možemo da ih ubacimo u kobi i zazdno sa nama učestvuju u kombi selidbi.

Нема коментара:

Постави коментар